"YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN YARALARI HIZLICA SARILACAK"

Orman yangınından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını hızlıca sarmak için Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

"YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN YARALARI HIZLICA SARILACAK"
22 Haziran 2024 - 10:58
Toplantıya; AFAD Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof.Dr. Orhan TATAR,  Ezine Kaymakamı Yunus KIZILGÜNEŞ, AFAD Başkanlığı Daire Başkanı Ayhan IŞIK, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri DEMİREL ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda, kurumlarımız tarafından yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için en kısa sürede hesaplarına yatırılacak maddi destekler ile tarım ve hayvancılık kapsamında dağıtılacak yardımların planlaması konularında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Hasar tespit çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi talimatını veren Vali İlhami AKTAŞ, Devletimizin tüm imkanları ile her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirtti.
Vali İlhami AKTAŞ, Orman yangınından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının hızlıca sarılacağını ifade ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum