MOTOSİKLET TOPLULUKLARI İLE TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kent içi trafik akışının daha sağlıklı ve güvenli olması adına gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kentte bulunan motosiklet toplulukları ile bir toplantı gerçekleştirildi.

MOTOSİKLET TOPLULUKLARI İLE TRAFİK GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
01 Ağustos 2024 - 15:11
Kentte motosiklet kullanımının artması ile birlikte kent içi ulaşımda motosiklet kullanıcılarının daha güvenli bir şekilde trafikte ulaşımlarını sağlayabilmeleri amacıyla Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Pınar Karabacak, Kent Konseyi Başkanı Ali Aydın Çalıdağ, İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile motosiklet toplulukları katıldı. 

Artan motosiklet sayısının trafik güvenliği açısından getirdiği sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, motosiklet sürücülerinin trafikte karşılaştığı zorluklar ve trafik düzenlemelerinin nasıl iyileştirilebileceği üzerine çeşitli öneriler sunuldu.

Toplantı sonunda motosiklet ve trafik konularında daha kapsamlı bir değerlendirme yapılabilmesi amacıyla bir çalıştay düzenlenmesine karar verildi. Çalıştayda, trafikteki motorlu ve motorsuz araçlar ile yayaların güvenliğini artırmak için alınabilecek önlemler ve planlamalar ele alınacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum