'Kleopatra Cafe Restaurant' Açıldı

 'Kleopatra Cafe Restaurant' Açıldı
05 Temmuz 2017 - 17:31 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 17:39

Biga’da sayısı giderek artan cafe ve restaurantlara bir yenisi daha eklendi. Dün açılışı gerçekleştirilen Kleopatra Cafe ve Restaurant, Kıbrıs şehitleri Caddesi üzerinde hizmete girdi.  Yoğun katılımın gerçekleştiği açılışta kurdele Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Taşkın tarafından kesildi.

Kleopatra Biga’da. Biga’da dün açılışı gerçekleştirilen Kleopatra Cafe ve Restaurant  Bigalıların hizmetine girdi. Damla Aydoğan tarafından açılan işletme Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde yer alıyor.

Kleopatra Cafe ve Restaurant ‘ın dün gerçekleştirilen açılış töreni dualarla başladı.  Yoğun katılımın yaşandığı açılışta kurdeleyi Biga Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Taşkın kesti.

 

Akşam saatlerine kadar süren açılışta yer alan dj, eğlenceli müzik seçimiyle katılanlara keyifli bir gece yaşattı.  Açılışa renk katan bir diğer önemli unsur da yapılan ışık gösterisi oldu. Havaya yansıtılan renkli ışıklar, herkes tarafından beğenildi.

Farklı dekorasyonu, farklı lezzetleriyle müşterilerini en iyi şekilde ağırlamayı amaçlayan Klepatra Cafe ve Restaurant, müşterilerinin huzurlu ve mutlu şekilde cafeden ayrılmasını istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum