KAYMAKAM DOLU'DAN VEDA ZİYARETLERİ

Biga’da üç yıl boyunca görev yapan Kaymakam Erdinç Dolu, yeni görev yeri olan Osmaniye’nin Kadirli ilçesine atanması dolayısıyla Biga Ticaret Borsası ve Biga Ticaret Odası’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

KAYMAKAM DOLU'DAN VEDA ZİYARETLERİ
11 Temmuz 2024 - 12:33
Biga Ticaret Borsası ziyaretinde Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Meclis Başkanı İbrahim Kahraman Soydan ve meclis üyeleri de katıldı. Kaymakam Dolu, ziyaret sırasında borsa yönetimi ve üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Bülent Baş ve Meclis Başkanı İbrahim Kahraman Soydan ve yönetim ve meclis üyeleri, Dolu’ya Biga’da geçirdiği süre boyunca sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler ve yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Kaymakam Erdinç Dolu ise, Biga’da edindiği deneyimleri ve birlikte çalıştığı dostlukları hatırlayarak, borsa yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. Biga’da geçirdiği süre boyunca elde ettiği kazanımların yeni görevinde de kendisine yol göstereceğini ifade etti.
Biga Ticaret Odası ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri yer aldılar.

Biga Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Kaymakam Dolu’ya Biga’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve Biga yararına olmak üzere oda ile uyum içinde çalışma konusunda gösterdiği özveri nedeniyle teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası

YORUMLAR

  • 0 Yorum