"Kadın Eli Değiyor, Biga Renkleniyor"

"Kadın Eli Değiyor, Biga Renkleniyor"
06 Mayıs 2017 - 13:19 - Güncelleme: 06 Mayıs 2017 - 13:26

Biga Kent Konseyi Kadın Meclisimizin oluşturduğu “Ağaç Farkındalık Grubu” üyelerimiz, kendi el emekleri ile ürettikleri renkli örtülerle 5 Mayıs 2017 Cuma günü Muammer Aksoy Caddesinin köprübaşında bulunan ağaçları renklendirmişlerdir. Söz konusu etkinlik için aylardır emek veren Bigalı kadınlarımızın ürünleri hem çiçek açmayan ağaçlarımızı renklendirmiş, hem de estetik bir güzellik yaratarak ağaçlarımızın önemine yönelik farkındalığı artırmayı hedeflemiştir.
Etkinliğimizin sunumunda basın mensuplarına konuşan Kadın Meclisi Başkanımız Sn. Gülgün Çako Bigalı kadınlarımızın emeğine vurgu yaparak ağaçlarımızın öneminden bahsetmiş ve ağaç süslemelerine katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Biga Kent Konseyi Kadın Meclisimize davet etmiştir.
Ağaç Farkındalık Grubu üyelerimiz Aynur Yılmaz, Feyzan Şahin, Ayfer Çalışkan, Hatice Bayrak, Yeşim Mermer, Reyhan Dizman, Sebahat Ekin, Fatma Lütfiye Küçükbaşa, Filiz Tuncel ve Gülderen Ertaş’a; etkinliğimizi onurlandıran Biga Kent Konseyi Başkanımız Sn. Sedat Şahin’e ve Kadın Meclisimizde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum