DAVUT DOĞAN MAZİYİ HATIRLADI

Aile büyükleri anneleri Merhum Hacı Ayşe Doğan ile babaları Merhum Hacı Ali Doğan’ın her yıl düzenlenen mevlidi için Biga’ya gelen Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan mevlid sonrası duygulu anlar yaşadı.

DAVUT DOĞAN MAZİYİ HATIRLADI
14 Ekim 2024 - 12:24
Doğan 1996-97 yılında Bigaspor Kulübü Başkanı iken Amatör Ligde oynayan Bigaspor’u şampiyon yapan ve gruplarda da başarılı olarak Manisa’daki son final maçında İstanbul Vefa’yı yenerek 3.profesyonel lige yükseltmişti. Yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları, çalışanları ve taraftarıyla bütünleşen Bigaspor o yıllarda olağanüstü başarı sağlamış ve tarihinin en değerli kupasını kazanmıştı. Ertesi yıl 3.profesyonel ligde de başkanlığa devam eden Doğan daha sonra işi gereği İstanbul’a taşınması nedeniyle başkanlığı Biga Belediye Başkanı Merhum Şükrü Kemerli’ye bırakmıştı.

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan mevlid sonrası Bigaspor Yönetimi tarafından torunları için hazırlanan hediye formaları Başkan Levent Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Samet Taşkın’dan aldı ve kendilerine teşekkür etti.

Kulüpte TFF tarafından 3.lige terfii eden Bigaspor’a verilen ve ilk kez kendisinin kaldırdığı kupa ile poz veren Doğan eski günleri hatırlayarak duygulu anlar yaşayarak Bigaspor’a başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum