CHP'li İpek "Evet Adayım"

 CHP'li İpek "Evet Adayım"
12 Mayıs 2017 - 14:00
Geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili basında çıkan haberler ile ilgili görüştüğümüz Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek açıklamalarda bulundu.
“CHP seçmeni Rıdvan İpek’i Milletvekili Görmek İstiyor” başlıklı haber için memnun olduğunu belirten İpek “Partim İsterse Her Göreve Hazırım” dedi. Kendisine sorulan milletvekilliğine partililer destek veriyor aday mısınız? sorusuna İpek “Evet adayım, ama bugünün konusu adaylık değil ben zaten seçilmiş bir il genel meclis üyesi olarak görevime devam ediyorum. Zamanı gelince partimde destek olursa neden aday olmayayım. Ben partimin her kademesinde onurla ve şerefle görev yaptım. Parti yönetimim ve halkımız isterse yine aynı bilinç ve şuur ile her türlü görevi yapmaya her zaman hazırım” açıklamasını yapmıştı.
 
Yaptığı açıklamada “Bizler siyaset ile uğraşırken halkımızın içinden gelmiş bireyiz. Şartlar ne olursa olsun halk ile iç içeyiz. Ben yapamayacağım hiçbir sözü vermedim, vermem. İnsanlar görevlere hak ederek gelirler. Partimiz nezninde bize de ne görev düşerse biz yaparız. Yeterki dürüstlük ve şeffaflık içerisinde olsun. Milletvekilliğinden önce 17 Mayıs’ta yapılacak Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri var ve ben adayım. Köylerimizi daha yaşanır ve modern hale getirmek amacındayım. Bu göreve layık görülen ilk CHP’li olmak istiyor ve kazanacağıma inanıyorum. Tüm hemşerilerimize, muhtarlarımıza saygılar sunuyorum” dedi.
 
 
Kaynak:bigacarsambapostasi.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum