CHP HEYETİNDEN BİGA TSO'YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan ve beraberindeki heyet Biga Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ı ziyaret etti.

CHP HEYETİNDEN BİGA TSO'YA ZİYARET
26 Eylül 2024 - 11:04
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, CHP İl Başkan Yardımcısı Ömer Çıtak, CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Ersöz, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Tulnay ve parti yöneticileri 25 Eylül Perşembe günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular. Ziyarette Biga Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ile birlikte Biga TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı Üyeleri de yer aldılar.
Ziyarette; Bozlar Yat Üretimi İhtisas Serbest Bölgesi, Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, OSB genişleme sahası, Karabiga Konteyer Limanı ve Yat Limanı projeleri gündeme geldi. 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Biga Fuarı ile ilgili hazırlık çalışmaları ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın vizyon ve çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan misafirleri bilgilendirdi. Ayrıca Başkan Doğan, Biga Fuarı davetiyelerini yoğun programları nedeniyle bir araya gelemedikleri Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan’a takdim ederek fuara davet etti.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
https://bigacarsambapostasi.com/chp-heyetinden-biga-tsoya-ziyaret-2/
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum