ÇANSPOR İZLERİ AĞRI DAĞI'NIN ZİRVESİNDE

Türkiye'nin en yüksek zirvesi olan Ağrı Dağı'na (5137 m.) tırmanış gerçekleştiren Çanakkale Dağcılık Kulübü, Türkiye Dağcılık Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği ve Sakarya Dağcılık Spor Kulübü organizasyonunda bu unutulmaz deneyimi yaşadı. Kulüpten5 kişilik bir ekip, Sakarya’ya doğru yola çıkarak 10 gün süren bir zirve yolculuğuna katıldı.

ÇANSPOR İZLERİ AĞRI DAĞI'NIN ZİRVESİNDE
25 Temmuz 2024 - 12:04
Sakarya Dağcılık Spor Kulübü ile birlikte yapılan bu zirve yolculuğunda, grup çeşitli zorluklarla karşılaşarak Ağrı Dağı'nın zirvesine ulaşmayı başardı. Son 3 gün, zorlu ve heyecan dolu bir mücadelenin ardından, 5137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı zirvesinde, Türkiye’nin çatısında anılar biriktirildi.
Sporcu Mehmet Bengi, “Çanspor atkısını bana Emre Tekin kardeşim verdi. Ağrı Dağı zirvesinde bunu açar mısın dedi? Ne demek kardeşim tabii ki de açarım dedim, Emre kardeşime ve tüm Çan Spor sevdalıları için” diye poz verirken, yolculukta emeği geçen herkese teşekkür etti. Bengi, “Öncelikle Çanakkale Dağcılık Kulübü Başkanımız Hakan Bükülmez ve Başkan Yardımcımız Süleyman Duman'a, üyelerimize, yolculuğumuzu özelleştiren ve rehberlik eden TDF Sakarya İl Temsilcisi Yusuf Aydın'a, ve Sakarya Dağcılık Spor Kulübü'nün yönetimi ve üyelerine teşekkür ederiz. Emekleriniz ve destekleriniz için yüreklerinize sağlık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çan’ın Sesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum