ÇANLILAR PANAYIRDA EĞLENCEYE DOYDU

Çan’da her yıl haziran ayında düzenlenen Geleneksel Yaz Panayırı, bu yıl da esnaflar ve vatandaşların yoğun ilgisi üzerine bir gün uzatılarak dolu dolu geçti.

ÇANLILAR PANAYIRDA EĞLENCEYE DOYDU
01 Temmuz 2024 - 13:30
Çan Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nde 26 Haziran Çarşamba günü başlayan Çan Geleneksel Yaz Panayırı, 29 Haziran Cumartesi akşamı saat 24.00’e kadar devam etti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen esnafların katılımıyla gerçekleşen panayırda, geniş bir ürün yelpazesi vatandaşlarla buluştu. Kitaptan nalbura, züccaciyeden oyuncağa, meyveden konfeksiyona pek çok ürün indirimli olarak satışa sunuldu.

Panayır süresince çocuklar için oyun alanları, lunapark, alışveriş stantları, tekstil stantları, yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar ile yerel lezzetler de büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri eğlenceli vakit geçirdi. Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve belediye meclis üyeleri de panayırı ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan ve esnaflara kolaylıklar dileyen Arslan ve ekibi, zaman zaman ikram edilen yiyeceklerin de tadına baktı.

Çan Geleneksel Yaz Panayırı, her zamanki gibi hem esnafı hem de vatandaşları memnun etti.

Kaynak: Çan’ın Sesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum