ÇANAKKALE SPOR YENİ YÖNETİMİYLE TANIŞTI

2024-2025 futbol sezonu öncesi süper amatör küme de mücadele edecek olan Çanakkale Spor, oluşturulan yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

09 Eylül 2024 - 16:11
Çanakkale Spor Kulüp Başkanı Erkal Turan ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek 2024-2025 amatör futbol ligi sezonunda kulübün yapacakları ve takım hakkında yeni Yönetim Kuruluna bilgi sundu.  Yeni yönetim kurulu da Çanakkale Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan da yer aldı. Kulüp başkanı Erkal Turan yaptığı açılış konuşmasında ; “Çanakkale Spor artık TFF tarafından onaylanmış, geçen sezonu birinci amatör küme de şampiyon olarak tamamlamış ve yeni takviyelerle üst liglere hazır bir takım haline getirdik. Kulübümüzün futbol dışında diğer branşlarda da takımlarını oluşturmak için çalışmalarına devam etmekteyiz. Bugün mali tablomuza baktığımızda 120 milyon lira gibi bir rakama ihtiyacımız var. Bu rakamı kulübümüze yönetici olarak kattığımız değerli dostlarımızla yaptığımız istişareler sonrasında neredeyse tamamlamış bulunmaktayız. Bizlere bu konuda destek olan Çanakkale Belediye Başkanımız Muharrem Erkek’e şehrimizin önde gelen sanayici ve iş adamlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Biz inanıyoruz ki Çanakkale Spor profesyonel liglerde şehrimizi temsil edecek takım olacaktır. Tabii ki Çanakkale’nin en büyük sıkıntılarından biri olan tesis konusu her geçen gün kangrene dönmek üzeredir. Bu konuda da çalışmalarımız devam etmekte sadece Çanakkale Spora değil şehrimizde bulunan tüm amatör kulüplerin de kullanacağı bir spor tesisini kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.  TÜFAD Başkanlığı’nı da yürüten Mustafa Meteertem yönetim kurulu üyelerine Çanakkale Sporun mevcut faaliyet ve takımla ilgili bilgiler sundu.
Geçmiş dönem Çanakkale Belediye Başkanlığı yapan Ülgür Gökhan’da yönetim kurulu toplantısında yer aldı. Ülgür Gökhan’da Çanakkale TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Çanakkale Spor bu şehrin tarihinde futbol adına büyük başarılar kazanmış bir takımıdır. Yıllar sonra aynı isimle ve aynı heyecanla tekrar şehre başarılar katacağına inanıyorum. Bir şehrin futbol kulübünün en üst liglerde temsil edilmesi şehrin insanlarının bu kulübe sahip çıkmasıyla olur. Ben de bu şehrin bir ferdi olarak Çanakkale Spora en büyük desteği vermek için buradayım.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum