ÇAN'IN 102. KURTULUŞ YILI ETKİNLİKLERİ ÇAN2 TERMİK SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞECEK

Çanakkale’nin Çan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı, Çan2 Termik Santrali ana sponsorluğunda, büyük bir coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor.

ÇAN'IN 102. KURTULUŞ YILI ETKİNLİKLERİ ÇAN2 TERMİK SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞECEK
17 Eylül 2024 - 11:43
Çan halkının tarihine sahip çıkma ve milli ruhu yaşatma yolundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seren bu anlamlı etkinlikte; söyleşiler, spor turnuvaları ve yarışmaların yanı sıra sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş sahne alacak.
Çan2 Termik Santrali, Çan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümüne özel düzenlenen etkinliklerde bu yıl da desteğini sunmaya devam ediyor. Çan Belediyesi tarafından organize edilen, Çanakkale'nin tarihi mirasının ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli örneklerinden birinin vurgulandığı kurtuluş etkinliklerinde Çan2 Termik, ilçe halkının yanında bulunmayı sürdürüyor. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden Çan2 Termik, Çan halkına spor, eğitim ve kültürel faaliyetler alanında destek sağlamaya devam ediyor. Enerji sektöründeki işlevlerinin yanı sıra toplumsal tarih ve kültürel mirasa da büyük değer veren Çan2 Termik, bu misyonu doğrultusunda toplumun tarihsel bağlarını sürdürmesine katkıda bulunuyor.
ÇAN2 TERMİK, GELECEK NESİLLERİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Çan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çan halkının katılımına açık olan etkinlikler, kentin tarihine olan bağlılığını ve bağımsızlık ruhunu yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Etkinlik programında söyleşiler, çeşitli spor turnuvaları, tiyatro gösterimleri, sergiler, fuarlar ve yarışmaların yanı sıra ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş’ın sahne alacağı bir konser de yer alıyor. Özellikle gençlerin ve çocukların katılımını artırmayı hedefleyen etkinlik programında; futbol ve koşu gibi turnuvalarda dereceye giren sporculara Çan2 Termik tarafından ödüller dağıtılacak.
Çan2 Termik Santrali, gelecek nesillerin sağlıklı ve dinç kalmasını desteklemek amacıyla yıl boyunca bölgedeki spor faaliyetlerine de katkıda bulunuyor. Çanspor Futbol Takımı ve Çan Voleybol Takımı’nın sponsorluğunu üstlenen Çan2 Termik, aynı zamanda Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü’nün ana sponsoru olarak gençlerin gelişimine katkıda bulunuyor.
“BU TARİHİ MİRASI CANLI TUTMAK VE ÇAN HALKININ YANINDA OLMAK BİZİM İÇİN BİR ONURDUR”
Çan’ın kalkınmasına yönelik katkılarının süreceğini vurgulayan ÇAN2 Termik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Kemal Kazancı, bu özel günün önemine dikkat çekerek, “Çan'ın kurtuluş mücadelesi, milletimizin bağımsızlık ruhunun simgelerinden biridir. Bu tarihi mirası canlı tutmak ve Çan halkının yanında olmak bizim için bir onurdur. Çan2 Termik Santrali olarak, sadece enerji üretiminde değil, aynı zamanda Çan halkının sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına da destek olmaya devam edeceğiz. Tüm Çan halkını, 23 Eylül’de bu anlamlı günün coşkusunu paylaşmaya davet ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum