BİGASPOR'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Bigaspor Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Temmuz Salı günü saat 18.00’de Bigaspor Sosyal Tesislerinde yapıldı.

BİGASPOR'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
31 Temmuz 2024 - 13:01
Bigaspor Olağan Genel Kurul Toplantısına yoğun katılım oldu. Yeni Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı’da Genel Kurula katılırken Biga Belediye Başkanı Alper Şen, oda ve dernek başkan ve yöneticileri, siyasi parti yetkilileri, dernek üyeleri, misafirler ve basın mensupları toplantıya katıldı.


Divan Kurulu Başkanlığına Arda Bozkurt, Katip Üyeliklere Mehmet Yılmaz ve Erol Şener oy birliği ile seçildi.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporu okundu kabul edildi. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporları okundu ve Yönetim Kurulu ibra edildi. Tahmini bütçe okundu tahmini bütçenin 7 milyon 200 bin lira olduğu görüldü. Divan Kurulu Başkanı Arda Bozkurt eski başkanlar Okan Ergüven, İbrahim Küçük, başkan adayı Levent Şahin, Biga Belediye Başkanı Alper Şen ve Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı’na sırayla söz verdi. Tüm konuşmacılar birlik, beraberlik ve başarı başlığı altında birleşti. Söz alan Serdar Duman, Bigaspor üyelerinin silinmesi yada aktif olmamaları durumunu sordu ve cevaben  Dernekler Masasından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne geçiş süreci nedeniyle bilgilerin yenilenmesi gerektiği açıklandı. Daha sonra tek liste olması nedeniyle seçimler açık olarak yapıldı. 30.07.2024 tarihinde yapılan oylamada Bigaspor yeni başkanı olarak Levent Şahin seçildi.

Toplantı sonrası Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı’na ismi yazılı Bigaspor forması hediye edildi. Daha sonra protokol, antrenman yapan Bigaspor Yaz Futbol Okulu öğrencilerini ziyaret ettiler.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum