"BİGAMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ"

Biga Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; Biga’ya yapılacak yatırımların takibi için Ankara'da birtakım görüşmeler gerçekleştirdiler.

"BİGAMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ"
14 Eylül 2024 - 11:30
Yapılan açıklamada; “Görüşmeler kapsamında İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Gider, Rekabet Kurumu Başkanımız Birol Küle, Anayasa Mahkemesi Üyemiz Muhterem İnce, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile bir araya gelen Biga heyetimiz; büyük yatırımların yanı sıra Biga Devlet Hastanesi'ndeki eksik doktor atamaları, makina ihtiyaçları, eski karakol binasının tamamlanması gibi konularda da önemli girişimlerde bulunuldu.

Görüşmelerde; yatırım planlarında yer alan ve yatırımcı görüşmeleri devam eden Bozlar Yat Üretimi İhtisas Serbest Bölgesi, Biga'mıza kurulması planlanan Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, Biga OSB genişleme alanına yapılacak OSB Meslek Yüksek Okulu, yat ve konteyner limanları da gündeme gelen konular arasında yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan ayrıca 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Biga Fuarı'mıza daha önce davetiyesini ulaştırmadığı Rekabet Kurumu Başkanımız Birol Küle ile Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı da davet etti.

Bigamızın gelişimi için tüm paydaşlarımızla, kurumlarımızla birlikte hareket etmeye, Bigamızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek büyük yatırımların takipçisi olmaya, Bigamızı ulusal ve yerel kamuoyunda sürekli gündemde tutmaya devam edeceğiz. Bigamızın geleceği için çok çalışmak en önemli görevimiz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum