BİGA TSO HEYETİ BAŞKAN ABDULLAH DENİZ'İ ZİYARET ETTİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Meclis Üyeleri Erol Şener ve Erhan Baş ile Oda Memuru Ahmet Boz’dan oluşan Biga TSO Heyeti 17 Eylül Salı günü, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

BİGA TSO HEYETİ BAŞKAN ABDULLAH DENİZ'İ ZİYARET ETTİ
18 Eylül 2024 - 12:32
Genel Sekreter Sevcan Elver ile misafirliğini ağırlayan Başkan Abdullah Deniz, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Biga TSO Meclis üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette; Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında Başkan Abdullah Deniz’e bilgiler vererek, 4-6 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak 18.Biga Gıda Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulunu, Meclisini ve Borsa üyelerini davet etti.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Meclis Üyelerinin Çanakkale Ticaret Borsası’na yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
18. Biga Fuarı’nın hayırlı olmasını dileyen Başkan Deniz, “Biga Fuarımız son yıllarda büyük gelişme göstererek her geçen gün katılımcı sayısı ve ziyaretçi sayısını arttırmıştır. Ben şahsınızda sizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bizlerde Çanakkale Ticaret Borsası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.”şeklinde konuştu.
Samimi bir havada gerçekleşen görüşme esnasında Oda ve Borsa olarak yürütülen faaliyetler, verilen hizmetler ve uygulanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası

YORUMLAR

  • 0 Yorum