Biga'nın Yıldızlarına Teşekkür Belgesi

Biga'nın Yıldızlarına Teşekkür Belgesi
08 Haziran 2017 - 17:14

İlçe Miili Eğitim Müdürlüğü özel biriminin düzenlediği 2016-2017 okul sporları teşekkür programı düzenlendi. 08 Haziran 2017 Perşembe günü saat 10:00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müjdat Yüksel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşma yapan okul sporları koordinatörü Kemal Yasin Yılmaz yaptığı konuşmada

“ Çanakkale İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları yarışmalarında, Çanakkale merkez ilçesi de dahil olmak üzere tüm ilçelerimiz içerisinde göstermiş olduğumuz yüksek performans sayesinde şuan bu salonda bu gururu hepimiz yaşamak üzere toplanmış bulunmaktayız.

Sizler ki yeri geldiğinde derslerinden, yeri geldiğinde ailelerinden feragat eden, yeri geldiğinde sakatlıkları göze alarak karda, çamurda, soğuk salonlarda, bozuk zeminlerde sadece ve sadece okumuş olduğumuz okullara vefa borcunu ödemeye çalışan sevgili öğrenciler. Sizler ki yeri geldiğinde fazla mesaiye kalan, bir öğrenci daha kazanabilmek için aileleri ikna etmek için çırpınan, antrenman ve maç programından dolayı güya notları düşük gelen öğrencilere diğer öğretmen arkadaşlarından not arttırması için uğraşan, İle yada gruplara gidildiğinde öğrencilerine bir lokma daha iyi yemek yedirebilmek için gerektiğinde cebindeki parasını harcayan, sizler ki hasta da olsa, karnınız burnunuzda da olsa, kendi evladınız hasta iken öğrencilerinize olan sözünüzü yerine getirmek uğruna çalışan, bu devletten aldığı maaşı son kuruşuna kadar hak etmeye çalışan, kendine verilen görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz didinen saygıdeğer meslektaşlarım.

Bu emeklerimizin karşılığında kazanmış olduğumuz başarılarımızı hep birlikte kutlamak için bu salonda toplanmış bulunmaktayız. Her ne kadar da mevcut eğitim sistemimiz okul sporlarının daha geniş kitlelere yayılmasında engel olsa da, her ne kadar ilimizde ve ilçemizde sportif alan ve imkanlarımız istenilen düzeyde olmasa da, her ne kadar öğrenci velilerimiz okul sporlarına mesafeli olsa da, her ne kadar ülkemizde ki çarpık kulüpleşme sisteminin öğrencilerimizin ilerlemesinde engel teşkil etse de, bizler bu işe gönül verenler, öğrenciler, idareciler ve beden eğitimi öğretmenleri bu sorunları elimizden geldiğince aşarak Biga’mızı pilot bölge olabilecek şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz.’’ dedi.

Öğrencilerin elde ettiği derece ve başarıları gösteren slayt gösterisinden sonra öğrenciler gösterdikleri başarı ve azim için teşekkür belgeleri takdim edildi. 

 

Kaynak:bigacarsambapostasi

YORUMLAR

  • 0 Yorum