BİGA, ERDİNÇ DOLU'NUN VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Yaklaşık üç yıldır Biga Kaymakamı olarak görev yapan Erdinç Dolu, Resmî Gazetede yayımlanan Kararname ile Osmaniye İli Kadirli İlçesine ataması gerçekleşti.

BİGA, ERDİNÇ DOLU'NUN VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU
17 Temmuz 2024 - 12:37
Kaymakam Erdinç Dolu’nun tayininin çıkması nedeniyle 16 Temmuz Salı akşamı Biga Köşdere Otel Aktivite Merkezinde verdiği veda yemeğine Biga Protokolü, oda ve dernek başkan ve temsilcileri, STK yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, biga halkı ve basın mensupları katıldılar.

Yemekte, Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga Belediye Başkanı Alper Şen yaptıkları konuşmada Erdinç Dolu’ya Biga’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu da Biga’da ki görev süresince kendisine Biga Halkı’nın gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür edip, Biga’ya hizmet etmekten mutlu olduğunu belirterek güzel anılarla ayrıldığını söyledi. Yemek ve konuşma esnasında duygulu anlar yaşandı. Yemeğin sonunda Erdinç Dolu katılımcıların masalarını tek tek gezerek vedalaştı. Gecenin sonunda Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah ve Şehit ve Gaziler Derneği Biga Şubesi Başkanı Yasin Gülşen Kaymakam Dolu’ya plaket sundular.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu’nun Osmaniye İli Kadirli İlçesine atanmasının ardından yeni Biga Kaymakamı olarak Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı Biga’da göreve başlayacak.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası

YORUMLAR

  • 0 Yorum