BİGA DEVLET HASTANESİ'NDE HEMŞİRELER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

BİGA DEVLET HASTANESİ'NDE HEMŞİRELER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
15 Mayıs 2017 - 21:39 - Güncelleme: 15 Mayıs 2017 - 21:41

   Biga Devlet Hastanesi Hemşireler Günü Kutlamaları 12 Mayıs sabahı Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan  Atatürk Anıtı’na  Başhekim Uz. Dr. Mehmet Akif ZALOĞLU , İlçe Sağlık Müdürü Dr.Kıvanç  IŞIK ve programa katılan sağlık personelleri  tarafından çelenk sunumu yapılmasıyla başlandı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma  Biga Devlet Hastanesi  Başhekimi  Uz. Dr. Mehmet Akif  ZALOĞLU  tarafından  yapıldı.

  Uz. Dr. Mehmet Akif  ZALOĞLU; Hemşirelik, sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından biridir.Özveri , sabır,hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran ve zor bir meslek olan hemşirelik diğer mesleklerde olduğu gibi toplumsal ihtiyaçlardan doğan insan hayatıyla yakından ilgili olan bir meslektir.Bu nedenle sevgiden, şefkatten ,disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir.Çünkü hemşire sağlığı yerinde olmayan yardıma  muhtaç olan insanlara hizmet  vermektedir, Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim dedi.

    Programa katılan Biga Devlet Hastanesi,Biga Toplum Sağlığı ve Özel Biga Can Hastanesi yöneticileri ve sağlık personelleri daha sonra Biga Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN ‘ı makamında  ziyaret ettiler.

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Kerim YEŞİLDAĞ 12 Mayıs Hemşireler Günü sebebiyle Biga Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Genel Sekreter Uz.Dr. Kerim YEŞİLDAĞ, yaptığı ziyarette tüm hemşirelerin teker teker hemşireler gününü kutlayarak kendilerine karanfiller hediye etti.

    Biga Devlet Hastanesi yemekhane salonunda saat 16.00 dan sonra Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arife AY tarafından hazırlanan kutlama programında pasta kesilerek hemşirelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

   13 Mayıs cumartesi günü ise hemşireler haftası nedeniyle Bozcaada Gezisi düzenlendi.Yoğun katılım ile gerçekleşen gezide hemşireler keyifli ve güzel zaman geçirerek geceyi Çanakkale Park Yeşil Restaurant’ta akşam yemeği yiyerek ve bolca eğlenerek sonlandırdılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum