Biga'da 23 Nisan'da coşkulu kutlamalar

Biga'da 23 Nisan'da coşkulu kutlamalar
24 Nisan 2017 - 10:54

Biga Belediyesi, Bigalı çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuk şenliği ile coşkuyla kutladı. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen çelenk sunumunun ardından Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlama programına katıldı. Başkan Işık, daha sonra Biga Şehir Parkı'nda gerçekleşen kutlamaları izledi ve kutlamalar için Şehir Parkı'na gelen kentlilerle sohbet etti.

Biga Şehir Parkı'nda 23 Nisan Pazar günü saat 13:00'te başlayan etkinlikler arasında; maskotlar, palyaçolar, ikramlar, dans gösterileri, midilli atları ve çeşitli hediyeler çocuklarla buluştu. Aynı zamanda voleybol, basketbol, tenis ve buz pateni gibi spor aktiviteleri için de çocuklar sıraya geçtiler. Saat 14:00 ve 16:00 olarak 2 seans sahnelenen çocuk müzikali Star Wars ise Şehir Parkı'nda Anfi Tiyatro'da sahnelendi.

Biga Belediyesi'nin çocuklar için hazırladığı etkinlikler, havanın da güzel olmasıyla Bigalıların yoğun ilgisine sahne oldu. Biga Belediyesi tarafından 5 okul önünde 6 bin şeker dağıtıldı. Başkan Işık ayrıca Biga Fenerbahçeliler Taraftarlar Derneği'nin dernek lokali önünde gerçekleştirdiği bisiklet dağıtım törenine katıldı.

Öte yandan Biga Belediyesi Özel Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri de 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 21 Nisan günü kutlamalar gerçekleştirdiler. Başkan Işık eşi Ruhan Işık ile birlikte ayrıca BİKAD Kadın ve Çocuk Merkezi'nde minik öğrencilerle birlikte pasta kesti ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkemiz için önemini tüm çocuklarımız ve biz büyükler biliyoruz. Biz de çocuklarımızı bu güzel günün anlamına ve önemine yakışır coşkulu kutlamalar gerçekleştirdik. Kentlilerimizin ve çocuklarımızın yoğun katılım göstermeleri bizleri çok mutlu etti. Tüm yatırımlarımızı geleceğimizi hedefleyerek planlıyoruz ve çocuklarımız bizlerin geleceği..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum