BENZİNE-MOTORİNE İNDİRİM LPG'YE ZAM!

Dün gece yarısından itibaren benzine yapılan 1 lira 46 kuruşluk indirim, araç sahiplerine bir nebze olsun rahatlama sağladı. Bu gelişmenin ardından gözler motorin ve LPG fiyatlarına çevrildi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, bu gece yarısından itibaren motorine indirim gelirken, LPG fiyatlarına zam yapılacak.

BENZİNE-MOTORİNE İNDİRİM LPG'YE ZAM!
23 Ağustos 2024 - 13:53
Petrol fiyatları ve döviz kuru dalgalanmaları, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Brent petrolün varil fiyatının 75 dolara kadar gerilemesi, benzin ve motorin fiyatlarında arka arkaya indirimleri beraberinde getirdi.
MOTORİNDE İNDİRİM, LPG'DE ZAM BEKLENİYOR
Dün gece yarısı benzine yapılan 1 lira 46 kuruşluk indirimin ardından, motorinin litre fiyatında da 91 kuruşluk bir düşüş gerçekleşecek. Buna karşın, LPG fiyatlarına 42 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Motorin ve LPG'deki bu fiyat değişiklikleri, 24 Ağustos Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.
Araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği bu fiyat değişiklikleri, akaryakıt bütçelerini yeniden şekillendiriyor. Özellikle motorin ve LPG fiyatlarındaki güncellemeler, kullanıcıların akaryakıt tercihlerini doğrudan etkileyebilir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum