AK PARTİ ÇAN İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

AK PARTİ ÇAN İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
17 Ekim 2024 - 11:31
Sadi Yağlı yaptığı paylaşımda; “Kıymetli Çan'lı hemşehrilerim. 12.09.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Çan İlçe Başkanlığı görevinden bugün itibariyle Genel Merkezimizden affımı istemiş bulunmaktayım.
Güzel şehrimize hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve ekibine, Milletvekilimiz Sn. Ayhan Gider'e, Koordinatör Milletvekilimiz Sn. Gökhan Diktaş'a, desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Genel Sekreterimiz ve hemşehrimiz Sn. Fatih Şahin'e, Bakan Yardımcımız Sn. Bülent Turan'a, geçmiş dönem İl Başkanımız Sn. Naim Makas ve şimdiki İl Başkanımız Sn. Ömer Faruk Göktürk'e teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma, Kadın ve Gençlik kollarımıza, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, Mahalle başkan ve teşkilatlarımıza, Köy temsilcilerimize, sandık başkan ve üyelerimize, müşahitlerimize, Belediye Başkan adayımız Sn. Ersin Çetin'e ve diğer tüm aday adaylarımıza, bu davaya gönül vermiş, omuz vermiş tüm gönüldaşlarımıza hassaten teşekkür ediyorum.
2008 yılında yedek yönetim kurulu üyesi bir nefer olarak başladığım siyaset hayatında, sandık müşahitliği,, sandık kurulu üyeliği, şeçim sandık eğitmenliği, İlçe Seçim Kurulu üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği ve son olarak İlçe başkanlığı görevlerini yürütürken duyduğum onur ve gururu söz ile tarif etmem mümkün değildir.
16 yıllık süreçte duyduğum heyecan ve kazandığım tecrübe ile bundan sonra da AK Partimiz için, ülkemiz ve şehrimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim.
Yine bu zaman zarfında bana gösterdikleri sabır ve destekleri için canımdan çok sevdiğim aileme de teşekkürü bir borç bilirim.
İlk günkü aşkla Durmak yok, yola devam diyor hepinizi Allah'a emanet ediyorum.” ifadelerini kullanarak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kaynak: Çan’ın Sesi Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum