AK PARTİ 23 YAŞINDA

AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir programla kutlandı.

14 Ağustos 2024 - 17:13
İl binasında gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana milletin teveccühünü kazanarak iktidarda kalmayı başaran bir parti olduğunu vurguladı. Gider, "AK Parti, kurulduktan sonraki ilk seçimde iktidara gelerek tarihi bir başarıya imza atmıştır. Milletimizin gönlündeki yerimizi koruyor ve güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimizle birlikte nice 23 yılları kutlamayı temenni ediyorum" dedi.
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ise konuşmasında, partinin Türkiye'nin siyasi tarihine damga vuran hizmetler sunduğunu ve milletin birlik ve beraberliğinden güç aldığını belirtti. Makas, "AK Parti, birliğin ve dirliğin sembolü haline gelmiştir. Bugün partimizin 23. kuruluş yıl dönümünü onur ve gururla kutluyoruz" diye konuştu.
Program, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı ile partililere hitap etmesiyle sona erdi. Erdoğan, parti üyelerine teşekkür ederek, Türkiye'nin geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum